HULAHOPP OKTATÁS

A hoopdance nem igényel semmilyen előképzettséget, vagy különleges adottságot!
Nyugodtan belekezdhet bárki kortól, nemtől függetlenül, nem számít a hajlékonyság, a ritmusérzék, a korábbi akrobatikus vagy táncos tapasztalatok.

A folyamatos fejlődés ezek nélkül is garantált!

A hulahopp karikázás örömforrás, mely összhangba hozza a testet és a lelket, oldja a stresszt, növeli a magabiztosságot, erősíti a nőiességet, fejleszti a mozgáskoordinációt, az erőnlétet, a koncentrációs készséget.

Csoportos óra​​

A hulahopp órák 18:00-tól kezdődnek csütörtökönként!

Egyéni óra​​

Egyéni órákat is szívesen tartok, időpont egyeztetésére keress bátran szintén a lenti űrlap kitöltésével.

Csoportos és egyéni óráimon is várlak szeretettel!

JELENTKEZÉS MENETE:

az alábbi űrlap segítségével jelezheted részvételi szándékodat.

Karikák vannak a próbateremben, de ha a sajátodat szeretnéd használni az órán, semmi akadálya. Ha még nincs saját otthoni gyakorló karikád és szeretnél, akkor tőlem is tudsz rendelni, sokfélét készítek.

Kényelmes váltóruhát, folyadékot érdemes hoznod.
Az órák tematikájából adódóan bármikor lehet csatlakozni, nem számít, ki milyen szinten van. Minden órán vesszük a már tanult elemeket, illetve hozzá adunk újakat, variációkat.

Bemutatkozás

Márványi Anna vagyok, a Hoopdance Hungary Hulahopp Iskola alapítója és vezető oktatója. Hat éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a hulahopp tánc, azaz hoopdance népszerűsítésével. Közgazdászként diplomáztam és bankban dolgoztam, amikor véletlenül rábukkantam egy videóra, amin egy lány hulahopp karikával táncolt. Lenyűgözött az a természetesség, nőiesség, és vidámság, ami a játékából áradt és én is azonnal ki akartam próbálni a hulahopp karikával való ügyeskedést, trükközést. Elkezdtem magam beleásni a témába – karikám nem lévén, először csak elméletben – és kutattam, hogy kitől tudnék tanulni. Rá kellett döbbennem, hogy amíg Amerikában ennek hatalmas kultusza van, addig itthon alig tudják, hogy mi fán terem a hoopdance, mi mindent lehet ebből az egyszerű eszközből kihozni. Izgatottságomat fokozta, hogy akárkinek áradoztam az új őrületemről, mindenki rácsodálkozott, én pedig küldetésemnek éreztem, hogy megosszam, terjesszem, megismertessem a tánc és fitnesz új lehetőségét az emberekkel.

Mivel a zsonglőrködés és a cirkusz világa nem állt közel hozzám, és magántanárt se találtam, inkább autodidakta módon képeztem magam, videókból tanultam, külföldi hulahoppos oldalakat bújtam és egyre inkább a szenvedélyemmé és “védjegyemmé” vált a karika.
Elkezdtem változatos méretű és díszítésű karikákat készíteni saját kezűleg, majd 2013 áprilisában úgy éreztem, hogy készen állok: kimentem Prágába, ahol a Hoopnotica, a legnagyobb amerikai hulahopp iskola tartott tanárképzést. Jacqui Becker és Edita Deveroux mester oktatók kurzusában szereztem instruktori képesítést, ezzel én lettem Magyarország első okleveles hulahopp-hoopdance oktatója. Az oklevél megszerzését követően életre hívtam a Hoopdance Hungary-t és azóta már csak a hoop tanításnak, karika készítésnek és fellépéseknek élek.